Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες “Η οικογένεια μου ζει στα όρια της φτώχειας -ξέρετε πώς είναι να ζεις έτσι;”: Η εξομολόγηση μιας μαμάς

“Η οικογένεια μου ζει στα όρια της φτώχειας -ξέρετε πώς είναι να ζεις έτσι;”: Η εξομολόγηση μιας μαμάς

“Η οικογένεια μου ζει στα όρια της φτώχειας -ξέρετε πώς είναι να ζεις έτσι;”: Η εξομολόγηση μιας μαμάς

"Τα Χριστούγεννα είναι υποτίθεται η ωραιότερη εποχή του χρόνου... Όλοι φοράμε τα καλύτερά μας ρούχα, ξοδεύουμε χρήματα για να κάνουμε δώρα στην οικογένεια και στα αγαπημένα μας πρόσωπα και απολαμβάνουμε το εορταστικό κλίμα.

Κάπως έτσι είναι τα Χριστούγεννα των περισσότερων από εσάς καθώς η δική μου οικογένεια βιώνει ακριβώς το αντίθετο...Ζούμε στα όρια της φτώχειας και η κατάσταση μας είναι τραγική... Το πρόβλημα καταντά ακόμα πιο πιεστικό από τη στιγμή που έχουμε και δυο παιδιά...Στερούμαστε το φαγητό με το σύζυγό μου, για να τους  εξασφαλίσουμε το ημερήσιο τους γεύμα. Κάνουμε τα πάντα για να μην νιώθουν τα παιδιά μας την πίεση της έλλειψης χρημάτων.

Κι όμως στο τέλος της μέρας όσο καλά κι αν τα καταφέραμε να τους προσφέρουμε ό,τι έχουν ανάγκη, νιώθουμε απελπισμένοι για την οικονομική δυσπραγία που βιώνουμε.

Είναι ένας απίστευτος εφιάλτης που προσεύχομαι διαρκώς να μας εγκαταλείψει. Τα πενιχρά μας εισοδήματα δεν επαρκούν ούτε για τα βασικά...Ζούμε στο ενοίκιο, η σπιτονοικοκυρά ευτυχώς είναι μια γυναίκα με κατανόηση και δεν μας πιέζει για τα νοίκια αλλά δεν είναι όλοι οι συνάνθρωποι μας τόσο συμπονετικοί. Η πίστωση έχει κοπεί από τα περισσότερα μαγαζιά, οι ανάγκες μας όλο και αυξάνονται και πλέον έχω αρχίσει να απελπίζομαι.

Ξέρω δυστυχώς από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν δεν έχει έστω και τα απαραίτητα χρήματα για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες αλλά προσπαθώ να ελπίζω. Να ελπίζω ότι η αυγή του 2018 θα είναι για μένα και την οικογένειά μου η αρχή για μια καλύτερη ζωή μακριά από τη μιζέρια και την κακομοιριά των προηγούμενων ετών.....Λέτε η ευχή μου να εισακουστεί και να αφήσουμε μια για πάντα πίσω μας την φτώχεια;"


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter