Η παιδική σειρά βιβλίων «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες» αφιερώνουν 4 τεύχη στις… Spice Girls

Πόσα ακόμα αναμνηστικά των Spice Girls θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια; Έχουν γίνει κούκλες, έχουν γίνει μπλουζάκια και πλέον, οι αγαπημένες stars των εφηβικών μας χρόνων γίνονται πρωταγωνίστριες στην εξίσου αγαπημένη μας σειρά παιδικών βιβλίων «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες».

Πιο συγκεκριμένα, η Geri, η Emma και οι Mel C και B αποκτούν τους δικούς τους τίτλους, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν λίγο από το τουρνέ συναυλιών που θα δώσουν σε Ευρώπη και Αμερική.

Στόχος είναι να ενισχύσουν το girl power μήνυμα που χρόνια τώρα μεταφέρουν με τις ιστορίες της Μικρής Κυρίας Baby, της Μικρής Κυρίας Ginger, της Μικρής Κυρίας Scary και της Μικρής Κυρίας Sporty, τις οποίες μπορείτε, μάλιστα, να παραγγείλετε ήδη από εδώ.

Τι δήλωσαν οι ίδιες οι Spice Girls για τη νέα αυτή σειρά βιβλίων; «Λατρεύουμε τους χαρακτήρες των βιβλίων! Δίνουν ζωή στις ξεχωριστές μας προσωπικότητες, στους χαρακτήρες μας που οι θαυμαστές μας γνωρίζουν και αγαπούν. Θέλαμε να γιορτάσουμε την περιοδεία μας με μία ακόμα χαρακτηριστική βρετανική φίρμα και ποια καλύτερη από τους Μικρούς Κυρίους-Μικρές Κυρίες;»

Έτσι, η Κυρία Baby είναι η πιο γλυκιά, καλή και τρυφερή της παρέας και προσπαθεί πάντα να βοηθήσει τις υπόλοιπες Spice Girls, η Κυρία Ginger είναι γεμάτη πείσμα και αυτοπεποίθηση, ενώ η Κυρία Scary είναι… τρομακτικά καλή σε όλα!

Τρανταχτή, βέβαια, η απουσία της Victoria Beckham που θα περιμέναμε να αποτελέσει την Μικρή Κυρία Posh.

Πηγή: bustle.com