Αρχική InfoKids Βιβλία Η Παραμονή Χριστουγέννων του Τόμας

Η Παραμονή Χριστουγέννων του Τόμας

Η Παραμονή Χριστουγέννων του Τόμας

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τα δώρα που θα βρουν το πρωί κάτω από το δέντρο! Τι θα γίνει όμως όταν ο Αϊ-Βασίλης φτάσει στο Νησί Σόντορ με ένα πολύ δυνατό κρύωμα; Ποιος θα μοιράσει τώρα τα δώρα στα παιδιά; Ευτυχώς, σε κάθε δυσκολία, ο Τόμας και οι φίλοι του είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους!

Ένα νοσταλγικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο με κλασική εικονογράφηση, που αναδεικνύει την αξία της φιλίας και της προσφοράς που πρεσβεύει ο Τόμας το Τρενάκι μέσα από το εορταστικό πνεύμα του παραμυθιού.
Μέσα από τα βιβλία του Τόμας, τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές αξίες της ζωής όπως η φιλία, η ομαδική εργασία, η τιμιότητα και η σημασία του να είσαι χρήσιμος.

Μετάφραση: Εβίτα Λύκου
Εκδόσεις Παπαδόπουλος
ΙSBN: 978-960-569-635-1
Σελίδες: 32
Ηλικία: 3+ ετών


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.