Η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων φέτος έρχεται και στην Λεμεσό

Αν επισκέφθηκες την Παραμυθούπολη της Λευκωσίας,τότε θα ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί φέτος και στη Λεμεσό.

Η φετινή Παραμυθούπολη της Λεμεσού θα γίνει στον χώρο στάθμευσης του Εναερίου και αναμένεται να είναι μεγάλη τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το γνωστό Parko Paliatso θα μεταφέρει στη συμπρωτεύουσα όλα τα παιχνίδια που διαθέτει στο λούνα παρκ της Πάφου.

Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στον Εναέριο της Λεμεσού, άνοιξε στις 30 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα γεμίσει χαρά ενήλικες και παιδιά. Μάλιστα, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο όραμα των διοργανωτών της Παραμυθούπολης που σχεδίαζαν καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουν: Ένα πελώριο, φαντασμαγορικό λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια έχει στηθεί στον Εναέριο, δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σάς περιμένουν να τις απολαύσετε ενώ οι δημοφιλέστεροι τραγουδιστές θα δώσουν ραντεβού μαζί σας στο Limassol Christmas Land που θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για την όμορφη Λεμεσό αλλά και όλο το νησί μας. Το Limassol Christmas Land θα επισκεφθεί και ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδάκια. Καθόλη τη διάρκεια των γιορτών στο χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιά από όλο τον κόσμο.

Το επίσημο πρόγραμμα, λοιπόν, άνοιξε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 με μια απίθανη συναυλία του αγαπημένου μας Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ημερομηνίες Live

Δείτε ποιοι καλλιτέχνες θα μας ξεσηκώσουν στη συνέχεια:

13/12 – Locomondo
20/12 – Ελένη Φουρέιρα
23/12 – Xana zoo
28/12 – Stavento
2/1 – Γιώργος Τσαλίκης

Ώρες Λειτουργίας Limassol Christmas Land
Καθημερινές: 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακα: 11:00 – 23:00

Χώρος στάθμευσης Εναερίου
Εναέριος
ΛεμεσόςΛεμεσός Κύπρος