Αρχική InfoSchool Η πολιτεία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα «NestFold» που διακρίθηκε σε διαγωνισμό της NASA

Η πολιτεία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα «NestFold» που διακρίθηκε σε διαγωνισμό της NASA

Η πολιτεία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα «NestFold» που διακρίθηκε σε διαγωνισμό της NASA

Η πολιτεία στηρίζει έμπρακτα και συγχαίρει την ομάδα «NestFold» για την επιτυχία της να καταστεί παγκόσμια νικήτρια στο διαγωνισμό της ΝΑSA «Space Apps Challenge 2017», στην κατηγορία «People’s Choice». Η ιδέα της «NestFold» που της εξασφάλισε την παγκόσμια επιτυχία, αφορά στη δημιουργία καινοτόμων καταφυγίων που μπορούν να βρίσκονται προεγκατεστημένα σε δύσβατες περιοχές ή να ρίχνονται από αεροπλάνο ή ελικόπτερο και χρησιμεύουν σε έκτακτες καταστάσεις λόγω φυσικών καταστροφών.

Για τη νίκη αυτή που τιμά την Κύπρο και ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεισφέρει το ποσό των €30.000 στη «NestFold», ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία της στο Διαστημικό Κέντρο «Kennedy» στη Φλόριντα των ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου 2017, για να βραβευθεί και παράλληλα να παρακολουθήσει την εκτόξευση του Δορυφόρου «Tracking and Data Relay Satellite». Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η ομάδα αναμένεται να συναντηθεί με επιστήμονες της NASA για να προωθήσει την πιθανή υλοποίηση της ιδέας της.

Η ομάδα «NestFold» αποτελείται από 17 άτομα, κατά πλειοψηφία φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου, που προέρχονται από διάφορους κλάδους όπως η Μηχανολογία, η Ηλεκτρολογία και η Πληροφορική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter