Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε 4 ετών – Οι μοναδικές φωτογραφίες που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον

Τα τέταρτα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το παλάτι του Κένστιγκτον με τους θαυμαστές της, τους ικανοποίησαν σφόδρα.

Το Παλάτι για τα γενέθλια της μικρής Σάρλοτ πόσταρε τρεις νέες φωτογραφίες της. Φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε η μαμά της Κέιτ Μίντλετον, τον περασμένο μήνα στο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, το παλάτι του Κένσινγκτον και στο Άνμερ Χολ στο το Σάντριγχαμ.

Σε όλες τις πόζες της η μικρή Σάρλοτ φροντίζει να προσφέρει στο κοινό της ασύλληπτες γκριμάτσες.

Για μια ακόμη φορά, οι φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ αποδεικνύουν ότι η κόρη του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι φτυστή η βασίλισσα Ελισάβετ. Από μωρό που ήταν δεν… έχει χάσει την ομοιότητά της με την πρόγιαγιά της.

Το κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες

«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται τρεις νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ ενόψει των γενεθλίων της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Απρίλιο από τη δούκισα του Κέμπριτζ στο παλάτι του Κένσινγκτον και στο σπίτι τους στο Νόρφολκ», ανέφερε το μήνυμα στο twitter. Οι φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας ανέβηκαν και στους άλλους λογαριασμούς των… Κέμπριτζ στα social media.

Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ

σάρλοτ3 σάρλοτ2 σάρλοτ1