Η πριγκίπισσα Σάρλοτ – μαθήτρια: Αυτό είναι το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσει (φωτογραφία)

Τα περισσότερα παιδιά αυτές τις ημέρες ετοιμάζονται για το σχολείο. Το ίδιο κάνουν και τα πριγκιπόπουλα της Βρετανικής Οικογένειας.

Μάλιστα, φέτος είναι και η πρώτη χρονιά που παιχνιδιάρα, πριγκίπισσα Σάρλοτ θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον μεγάλο της αδερφό, πρίγκιπα Τζορτζ.

Ποιο είναι το σχολείο;

Το σχολείο είναι το Thomas’s Battersea, ένα από τα κορυφαία στην Βρετανία και το κόστος ανά έτος, ανέρχεται στις 18.915 στερλίνες ετησίως (20.800 ευρώ περίπου). Το συγκεκριμένο σχολείο περιγράφεται ως ένα «μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς», όπου τα παιδιά θα έχουν τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Με την μαμά και τον αδερφό της στο σχολείο η πριγκίπισσα

Όπως, μάλιστα, τονίζεται σε ρεπορτάζ των βρετανικών των Μέσων, η μητέρα της Σάρλοτ, Κέιτ Μίντλετον, αναμένεται να συνοδέψει την κόρη της στην πρώτη της ημέρα στο σχολείο, όπως και τον πρίγκιπα Τζορτζ. Για την Δούκισσα του Κέμπριτς, είναι μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς είχε χάσει την πρώτη ημέρα του Τζορτζ, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, κατά το πρώτο έτος, τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, είναι τα Γαλλικά, η τέχνη, η μουσική, το δράμα, το μπαλέτο και η χρήση υπολογιστή.