Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Η πρόκληση και η γοητεία του ερχομού τρίτου παιδιού

Η πρόκληση και η γοητεία του ερχομού τρίτου παιδιού

Η πρόκληση και η γοητεία του ερχομού τρίτου παιδιού

Μάθετε ότι σύντομα η οικογένεια σας θα μεγαλώσει καθώς ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε το τρίτο σας παιδάκι; Τότε αυτό το άρθρο για τον ερχομό του τρίτου παιδιού είναι ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται.

Το Infokids.com.cy συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις προκλήσεις και την γοητεία με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι γονείς που περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι.

1. Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες φωνές στο παιδί αυξάνονται!

2. Όταν έχεις ένα παιδί, πρέπει να κάθεσαι να παίζεις μαζί του. Στα δύο βοηθάς, στα τρία δείχνεις τον τρόπο κι ύστερα τα απολαμβάνεις να παίζουν όμορφα μεταξύ τους!

3.  Θα γίνεις ο τέλειος γονιός! Στο πρώτο είχες άγχος, στο δεύτερο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, στο τρίτο τα έχεις… εμπεδώσει! Δεν διαβάζεις βιβλία, δεν ψάχνεις στο διαδίκτυο, ξέρεις να αναγνωρίζεις κάθε αρρώστια, μόνο με τα μάτια καταλαβαίνεις αν τα παιδιά έχουν πυρετό.

4. Τα παιδιά θα μάθουν αναγκαστικά να μοιράζονται και να συνεργάζονται!

5. Πρέπει να μάθεις να ιεραρχείς σωστά το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου ώστε να προλαβαίνεις τις ανάγκες και των 3 παιδιών για  παιχνίδι,  φροντίδα και φαγητό.

6. Το μόνο που δε μοιράζεται όταν έχεις 3 παιδιά είναι η αγάπη. Αντιθέτως, μπαίνεις σε μια διαδικασία να αγαπάς όλο και περισσότερο τα μικρά σου!

7. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο από... όλα

8. Στα τρία παιδιά υπάρχει πάντα ένας ενδιάμεσος που μπορεί να σώσει μία κατάσταση, να αναλάβει το ρόλο του διαιτητή ανάμεσα στα άλλα δύο ή να γίνει ο μεσολαβητής των άλλων δύο στους γονείς.

9 Υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά για βοήθεια καθώς όσο μεγαλώνουν  τα παιδιά θα υπάρχουν διαθέσιμα τρία ζευγάρια χεριών για να βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού.

10. Με 3 παιδιά αποκτάτε μεγαλύτερα προνόμια και φορολογικές ελαφρύνσις.

11. Όσον αφορά τα πρώτα ρούχα και το δωμάτιο; Των προηγούμενων παιδιών τα ζιπουνάκια είναι μια χαρά για τους πρώτους μήνες, ενώ η κούνια στην αποθήκη είναι ό,τι πρέπει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter