Αρχική InfoKids Νέα Η πρώτη διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα μας έκανε ήδη να δακρύσουμε: Δείτε την!

Η πρώτη διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα μας έκανε ήδη να δακρύσουμε: Δείτε την!

Η πρώτη διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα μας έκανε ήδη να δακρύσουμε: Δείτε την!

Τα Χριστούγεννα είναι έναν μήνα, περίπου, μακριά μας. Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, λοιπόν, πολλοί έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους ανάλογα, ενώ η τηλεόραση και τα διάφορα sites είναι γεμάτα χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πάντα οι διαφημίσεις των Χριστουγέννων με γεμίζουν θλίψη. Όλη αυτή η χαρά που τις διέπει μου φαίνεται ξένη. Μέχρι που είδα την φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του αεροδρομίου Χίθροου.

Αυτή με γέμισε μια γλυκιά μελαγχολία και μου θύμισε πόσο σημαντική είναι η οικογένεια, ακόμα και όταν βρίσκεται μακριά σου!

Ένας αρκούδος γνωρίζει την γυναίκα της ζωής του σε μια πτήση προς Αγγλία και από τότε -και για τα επόμενα 50 χρόνια- το αεροδρόμιο του Χίθροου γίνεται το σημείο συνάντησης και ο τόπος όλων των σημαντικών γεγονότων της κοινής τους πορείας.

Μια οικογένεια που μεγαλώνει, αναπτύσσεται και δυναμώνει! Θεωρώ πως αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα της εορταστικής -και όχι μόνο- περιόδου...

Η διαφήμιση έγινε viral σχεδόν αμέσως και έχει συγκινήσει χιλιάδες κόσμου, διεθνώς. Δείτε το video:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter