Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στο σχολείο!

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ που από σήμερα θα φοιτά στο Thomas’s Battersea, που πηγαίνει και ο μεγάλος της αδερφός, πρίγκιπας Τζορτζ.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ που κρατούσε το χέρι της μικρής Σάρλοτ, εμφανίστηκε ένα φλοράλ φόρεμα σε ροζ απόχρωση και ήταν ιδιαίτερα ευτυχής καθώς το 2017 δεν είχε συνοδεύσει τον πρίγκιπα Τζορτζ στην πρώτη του μέρα στο δημοτικό σχολείο επειδή υπέφερε από ναυτίες λόγω της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Λίγα λόγια για το σχολείο Thomas’s Battersea

Το σχολείο Thomas’s Battersea είναι ένα από τα κορυφαία στην Βρετανία και το κόστος ανά έτος, ανέρχεται στις 18.915 στερλίνες ετησίως (20.800 ευρώ περίπου). Το συγκεκριμένο σχολείο περιγράφεται ως ένα «μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς», όπου τα παιδιά θα έχουν τη καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, είναι τα Γαλλικά, η τέχνη, η μουσική, το δράμα, το μπαλέτο και η χρήση υπολογιστή.

Ο Simon O’Malley, διευθυντής του σχολείου Thomas’s Battersea, έχει δηλώσει σε βρετανικά Μέσα: «Είμαστε ευτυχείς που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισαν ότι η πριγκίπισσα Σαρλότ θα ενταχθεί στο σχολείο όπως και ο αδελφός της, πρίγκιπας Γεώργιος». 

Πώς θα ονομάζεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο

Το πλήρες όνομα της  είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, και ο πλήρης τίτλος της είναι Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ.  Αλλά επειδή όλα αυτά είναι πολύπλοκα για τους συμμαθητές και τους δασκάλους της, προφανώς και η Σάρλοτ θα κρατήσει μόνο το Κέιμπριτζ. Οπότε μέσα στο σχολείο θα ονομάζεται Σάρλοτ Κέιμπριτζ.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της Σάρλοτ στο σχολείο: