Η σκληροπυρηνική πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» θηλάζει στα γυρίσματα της σειράς!

Το τελευταίο –συγκλονιστικό ομολογουμένως- επεισόδιο της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς, δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλούν οι θαυμαστές τις τελευταίες ημέρες.

Το ενδιαφέρον (και τον θαυμασμό) έχει κερδίσει και η πρωταγωνίστρια Gemma Whelan, η οποία παίζει την σκληροτράχηλη (και gay) Yara Greyjoy, η οποία την περασμένη Κυριακή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να θηλάζει το μωρό της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

«Επιθετική αγωνίστρια, τρυφερή μητέρα», έγραψε το δίκτυο HBO κάτω από τη φωτογραφία της, στην οποία η «Yara» φορά ακόμα τα ρούχα «της δουλειάς».

Η Whelan, η οποία έφερε στον κόσμο το μωρό της τον Οκτώβριο του 2017, απάντησε «η κανονική ζωή μου στο πλατό ανάμεσα στα γυρίσματα».

H ηθοποιός με τον σύζυγό της

Οι δε θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με αυτή την εικόνα που δείχνει πόσο φυσιολογικός και όμορφος είναι ο θηλασμός. Ένας, μάλιστα, από αυτός σχολίασε «Όταν έχεις να πολεμήσεις τον Euron στις 6:00 και να θηλάσεις στις 7:00.»

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ποστάρει φωτογραφία στην οποία θηλάζει το μωρό της, θέλοντας έτσι να περάσει το δικό της μήνυμα υπέρ του μητρικού θηλασμού, αλλά και της μαμάς (κάθε μαμάς) που μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πηγή: fatherly.com