Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Η συγκινητική ιστορία πίσω από την φωτογραφία αυτού του μπαμπά: Γιατί έγινε το νέο viral;

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την φωτογραφία αυτού του μπαμπά: Γιατί έγινε το νέο viral;

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την φωτογραφία αυτού του μπαμπά: Γιατί έγινε το νέο viral;

Η αδυναμία που έχουν οι κόρες στους μπαμπάδες τους είναι γνωστή. Πολλές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα γίνονται με βάση αυτήν. Πολλά κείμενα και άρθρα έχουν επίσης γραφτεί για αυτή τη σχέση, ενώ όποια κόρη και αν ρωτήσεις ο μπαμπάς της είναι ο καλύτερος!

Η 17χρονη Mackenna Newman, λοιπόν, έκανε μια αντίστοιχη ανάρτηση με τον δικό της μπαμπά, όχι όμως για να δείξει την αγάπη που του έχει ή της έχει εκείνος, αλλά για να αποδείξει ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει και είναι εκείνη των γονιών της.

Η μητέρα της Mackenna, Marci Newman, διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς τον περασμένο Οκτώβριο και η θεραπεία της έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να χρειάζεται να απομονώνεται σε ένα δωμάτιο για την εξέλιξή της.

Ο σύζυγός της και πατέρας της 17χρονης, αγαπά τόσο την γυναίκα του που είναι δίπλα της σε κάθε βήμα αυτού του δύσκολου αγώνα.

Αυτό  τουλάχιστον μας έδωσε να καταλάβουμε η ανάρτηση της έφηβης κόρης του στο Twitter, η οποία μέσα σε πολύ λίγη ώρα είχε κερδίσει χιλιάδες likes, θετικότατα σχόλια και πολλά re-tweets.

Ακόμα, λοιπόν, και τη στιγμή της χημειοθεραπείας της συζύγου του, ο Jon Newman κάθεται έξω ακριβώς από το δωμάτιο που εκείνη πρέπει να βρίσκεται. Μάλιστα, έφτιαξε ένα μικρό γραφειάκι και της έκανε παρέα όσο ήταν μόνη στο δωμάτιο.

«Η μαμά πρέπει να είναι σε απομόνωση για τη χημειοθεραπεία, έτσι ο μπαμπάς μου έφτιαξε ένα γραφειάκι έξω από το δωμάτιό της για να της κάνει παρέα και εγώ είμαι εδώ και κλαίω», έγραψε στη λεζάντα της η 17χρονη κόρη τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, λοιπόν, η αληθινή αγάπη υπάρχει…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter