Αρχική InfoMommy Νέα Η συγκινητική κίνηση του Συμβουλίου Νεολαίας της Αγίας Νάπας για τα παιδιά νηπιαγωγείου

Η συγκινητική κίνηση του Συμβουλίου Νεολαίας της Αγίας Νάπας για τα παιδιά νηπιαγωγείου

Η συγκινητική κίνηση του Συμβουλίου Νεολαίας της Αγίας Νάπας για τα παιδιά νηπιαγωγείου

Η καλή είδηση της ημέρας μάς έρχεται από την Αγία Νάπα και συγκεκριμένα από το Συμβούλιο Νεολαίας της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας παρέδωσε στο Κοινοτικό/Δημόσιο Νηπιαγωγείο Αγίας Νάπας, έξι ποδήλατα για τους μαθητές αξίας περίπου 1,000€!

Στόχος του Συμβουλίου

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι παραδίδοντας τα ποδήλατα στη Διευθύντρια του Κοινοτικού/Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας Εύα Κώστα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κωνσταντίνος Ζαννέτου ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Συμβουλίου Νεολαίας προς τα εκπαιδευτήρια του Δήμου».

συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας

Προσέθεσε, επίσης, ότι το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας «έχει θέσει ως στόχο του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζει με κάθε τρόπο τα παιδιά και τη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου».

Η κ. Κώστα, με τη σειρά της, εξέφρασε «ευχαριστίες για την γενναιόδωρη προσφορά του Συμβουλίου Νεολαίας Αγίας Νάπας προς το Νηπιαγωγείο» σημειώνοντας ότι «τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες  και ελπιδοφόρες ιδιαίτερα όταν προέρχονται από τους νέους που είναι οι αυριανοί πολίτες και το μέλλον του τόπου».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter