Η συγκινητική στιγμή που μωράκι με ένα πόδι χορεύει για πρώτη φορά (video)

Τα πρώτα βήματα ενός μωρού είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του, οι οποίες γεμίζουν χαρά και συγκίνηση τους γονείς.

Φανταστείτε πόσο χαρούμενοι θα ένιωσαν οι γονείς ενός μικρού μωρού, το οποίο γεννήθηκε με ένα πόδι, όταν ο γιος τους κατάφερε να περπατήσει και να χορέψει μόνος του.

Σε ένα video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ένα μικρό αγόρι ενός έτους, καταφέρνει να σταθεί στα δυο του πόδια για πρώτη φορά, με τη βοήθεια ενός πρόσθετου άκρου.

Και ενώ το αγοράκι είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να σταθεί καλά μόνο, η χαρά ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του, όταν προσπαθεί να περπατήσει.

Ο πατέρας του μωρού, το οποίο ακούει στο όνομα Brooks, το κρατά από τη μέση και συγκινείται με την πρόοδο του γιου του.

Η μητέρα του κρατά την κάμερα και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, όταν βλέπει το παιδί της να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

«Ο Brooks μόλις έλαβε το πρώτο του πρόσθετο μέλος. Ο πατέρας του τον βοηθά να σταθεί στα δυο του πόδια για πρώτη φορά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που χοροπηδά ενώ δοκιμάζει το νέο μέλος του σώματός τους», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα σε post της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το αγόρι που γεννήθηκε χωρίς το δεξί του πόδι, μπορούσε να μπουσουλά χωρίς πρόβλημα, αλλά ήταν αδύνατο να σταθεί και να περπατήσει. Οι γονείς και οι γιατροί που τον παρακολουθούν ελπίζουν ότι μία μέρα το μικρό αγοράκι θα καταφέρει να περπατήσει, να χορέψει και να τρέξει μόνο, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Δείτε το video

Το video με τα πρώτα βήματα του μικρού Brooks, δημοσιεύτηκε στο Youtube και έχει γίνει το νέο viral, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή του.