Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Η «Συναυλία της Άνοιξης” για τα παιδιά με χρόνιες παθήσεις

Η «Συναυλία της Άνοιξης” για τα παιδιά με χρόνιες παθήσεις

Η «Συναυλία της Άνοιξης” για τα παιδιά με χρόνιες παθήσεις

Όμορφες μουσικές, τραγούδια που γεμίζουν την ψυχή σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και ποίηση, αλλά και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα είναι η αυριανή. Η «Συναυλία της Άνοιξης”, μια πρωτοβουλία του ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, έχει ως κύριο στόχο την οικονομική ενίσχυση των παιδιών και των νέων με χρόνιες παθήσεις.

Η συναυλία θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Πέμπτη 02 Μαρτίου 2017 , στις 20:30 με είσοδος: €10.

Ένα πρόγραμμα αγάπης και προσφοράς για να τραγουδήσουμε μαζί τους γνωστούς Έλληνες συνθέτες Χατζηδάκη-Θεοδωράκη-Ξαρχάκο και άλλους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Καίτη Οικονομίδου τραγούδι, Παναγιώτης Κλείτου πιάνο, Γεωργία Κόμπου μαντολίνο, Άντρη Χατζηευαγγέλου βιολί, Heran Mirillo φλάουτο.
Ποίηση θα απαγγείλουν η Αγγέλα Καїμακλιώτη και ο Βάκης Λοїζίδης.

Όλες οι εισπράξεις θα χρησιμοποιηθούν από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2.300 εγγεγραμμένων μελών που κύριο στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.