Αρχική Εκδηλώσεις Η τέχνη μέσα από τις αισθήσεις: Ένα μοναδικό πρόγραμμα έρχεται στη Λεβέντειο (9/02)

Η τέχνη μέσα από τις αισθήσεις: Ένα μοναδικό πρόγραμμα έρχεται στη Λεβέντειο (9/02)

Η τέχνη μέσα από τις αισθήσεις: Ένα μοναδικό πρόγραμμα έρχεται στη Λεβέντειο (9/02)

Η τέχνη μέσα από τις αισθήσεις με την Alexandra Francis

Ένα μηνιαίο πρόγραμμα, στο οποίο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διαδράσουν με τα εκθέματα της Λεβεντείου Πινακοθήκης μέσα από ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες.

Περάστε ένα πρωινό στην Πινακοθήκη παρατηρώντας τους πίνακες, τραγουδώντας, ακούοντας ιστορίες και κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες. Σε αυτόν τον κύκλο προγραμμάτων θα εστιάσουμε στις πέντε αισθήσεις: μικροί και μεγάλοι μυρίζοντας, αγγίζοντας, δοκιμάζοντας, αναζητώντας και ακούοντας θα ανακαλύψουν τις μοναδικές Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

1η θεματική: H γεύση!

Το φαγητό και τα ποτά έχουν ξεχειλίσει έξω από τον καμβά σε αυτήν την εξερεύνηση της αίσθησης της γεύσης. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας, μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουμε ένα «tea party» εμπνευσμένο από το έργο του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, "Επιτραπέζια Σύνθεση". Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα ανακαλύψουμε πώς δουλεύει η γλώσσα μας και θα ταξινομήσουμε τα αντικείμενά μας σε διαφορετικές κατηγορίες γεύσης. Στη συνέχεια, στο Εργαστήριο Renoir θα δημιουργήσουμε τις δικές μας πρωτότυπες γεύσης τσαγιού, θα τυπώσουμε εικόνες χρησιμοποιώντας φρούτα και θα φτιάξουμε τον δικό μας χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού.

Ημερομηνία: Σάββατο 09.02.2019
Ώρα: 10:30-12:00
Ηλικίες: 3-7, τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες (ένας ενήλικας ανά δύο παιδιά)
Κόστος: 10 ευρώ για κάθε παιδί (ενήλικες δωρεάν).

Προκρατήστε θέσεις και για τις 5 θεματικές μόνο 40 ευρώ!

Το πρόγραμμα θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22668838, εσωτ. 109 ή 105 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00-13:00 & 14:00-16:30), ή στο education@leventisgallery.org.

Λεβέντειος Πινακοθήκη
Λεωνίδου 5
Λευκωσία

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter