Η βάπτιση «από απόσταση» αυτού του μωρού έγινε το νέο viral – Φωτογραφία

Τη στιγμή που οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις αναστέλλονται ή και ακυρώνονται, μία οικογένεια από τη Μινεσσότα, αποφάσισε πως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν με τη βάπτιση του γιου τους.

Η Mary και ο Kyle Nielsen είχαν προγραμματίσει τη βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Wesley James, στις 29 Μαρτίου. Με τα νέα δεδομένα και τον κορωνοϊό όμως, έπρεπε είτε να την επαναπρογραμματίσουν είτε να την ακυρώσουν!

Τι αποφάσισαν; Να τελέσουν το μυστηριο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος θα είχε μέσα του και μια μικρή δόση παράδοσης.

Οι γονείς του μικρού αγοριού ήθελαν όσο τίποτε άλλο η οικογένειά τους και οι φίλοι τους να βρίσκονται στην βάφτιση του γιου τους, αλλά αφού δεν μπορούσαν και ο ιερέας του μυστηρίου έπρεπε να βρισκεται σε απόσταση ασφαλείας, επέλεξαν το Facebook και ένα… νεροπίστολο για να πραγματοποιήσουν το μυστήριο της βάπτισης.

Στη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral, ο πατέρας κρατά το μωρό και ο ιερέας του πετάει τον αγιασμό με… νεροπίστολο! Μάλιστα, κρατάνε και την απόσταση ασφαλείας των 2 μέτρων.

Ο αδελφός της μητέρας και θείος του μωρού είχε δηλώσει πως θα του άρεσε να έβλεπε κάτι τέτοιο, όταν έμαθε πως η βάπτιση τελικά θα γίνει.

Οι περήφανοι γονείς, λοιπόν, ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media η οποία έπειτα από μια εβδομάδα, περίπου, κυκλοφορίας  μετρά ήδη 490 χιλ. likes και 332 χιλ. αναδημοσιεύσεις.

Η χιουμοριστική φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την κανονική βάπτιση, ωστόσο, είναι πραγματικά πανέξυπνη, ενώ οι ευτυχισμένοι γονείς δηλώνουν χαρούμενοι που η κίνησή τους έφερε χαμόγελα σε πολλούς ανθρώπους, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε.