Αρχική Εκδηλώσεις Η Βραδια του ερευνητή επιστρέφει στους Χαρουπόμυλους Λιανίτη (28/09)

Η Βραδια του ερευνητή επιστρέφει στους Χαρουπόμυλους Λιανίτη (28/09)

Η Βραδια του ερευνητή επιστρέφει στους Χαρουπόμυλους Λιανίτη (28/09)

Την ευκαιρία να γίνουν για μία βραδιά ερευνητές και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν στη μεγάλη γιορτή της επιστήμης και της έρευνας σήμερα το απόγευμα στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό. Από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, η «Βραδιά του Ερευνητή», που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, δίνοντας μαζί με τον Brainy, την κεντρική φιγούρα της εκδήλωσης, απαντήσεις σε δεκάδες «γιατί».

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μια δημιουργική βραδιά πλούσια σε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, διαδραστικά πειράματα, παιχνίδια, συζητήσεις, και διαγωνισμούς.

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 12:00 το βράδυ. Βασικό θέμα της φετινής εκδήλωσης, που φέρει τον τίτλο «Human Era Night», είναι η έρευνα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε το video

Βραδιά του ερευνητή 2018

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου,  17.00

Χαρουπόμυλοι Λανίτη, Λεμεσός


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter