Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φωτογραφίζεται λίγους μήνες πριν γεννηθεί η κόρη της (φωτός)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και μιλάει στο περιοδικό Down Town Κύπρου για το μωρό που περιμένει και το γάμο της με τον Γιώργο Εφραίμ στις αρχές του Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια που πρόκειται να απουσιάσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου και για σχεδόν 1,5 μήνα από την εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα», απαντά στο ερώτημα εάν θα είναι υπερπροστατευτική ή cool μαμά: «Πολύ φοβάμαι ότι θα είμαι σπαστική. Έχω πει ότι θα την παίρνω μαζί μου στη δουλειά, μιας και αναγκαστικά θα πάρω μειωμένη άδεια μητρότητας. Κάνω μια δουλειά που απαιτεί να είμαι εκεί όσο περισσότερο γίνεται. Γι’ αυτό, σκοπεύω να βρίσκομαι στην εκπομπή μέχρι την τελευταία στιγμή, εκτός κι αν επιβάλλεται διαφορετικά».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Γιώργο Εφραίμ: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά από οκτώ μήνες σχέσης, ο Γιώργος μού έκανε πρόταση γάμου. Δεν είχα, όμως, την παραμικρή αμφιβολία. Θεωρώ ότι ο Γιώργος είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι ο άντρας μου, ο φίλος μου. Μαζί του αισθάνομαι άνετα να μοιραστώ κάθε μου ανησυχία», ενώ σχολίασε για την έκταση που πήρε το γεγονός του γάμου της:

«Με τον Γιώργο είπαμε πως τρέλαναν τον κόσμο. Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια γινόταν θέμα. Για να καταλάβεις, ο Γιώργος είδε το νυφικό μου από τις διάφορες ιστοσελίδες, προτού με αντικρίσει στην εκκλησία. Δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Είχαμε πει πως θα αφήναμε τους συνάδελφους δημοσιογράφους να καλύψουν τον γάμο μας, από τη στιγμή που κι εγώ, λόγω δουλειάς, ζητώ κατά καιρούς κάτι αντίστοιχο. Δεν μπορούσα να αποκλείσω κανέναν. Εμείς δεν βγάλαμε τίποτα προς τα έξω, μιας και δεν είχαμε σκοπό να διαφημίσουμε το γάμο μας».