Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μάς περιμένει στο My Mall Limassol

Η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μάς περιμένει στο My Mall Limassol

Η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μάς περιμένει στο My Mall Limassol

Τι σημαίνει η Γέννηση για σας; Αυτό είναι το γενικό σκεπτικό πίσω από τη νέα Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης, που θα φιλοξενηθεί στο MY MALL Λεμεσού και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την 1η Νοεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει για όλη την περίοδο των γιορτών.

Η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Τέχνης, η οποία διακοσμεί τους εσωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου, αποτελεί το νέο καλλιτεχνικό έργο των φοιτητών της Σχολής Αρχιτεκτονικής, Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick, το οποίο βασίζεται στην πρωτοβουλία του MY MALL Λεμεσού για στήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων.

Η ιδέα και η καλλιτεχνική προσέγγιση του έργου αφορά τα Χριστούγεννα και κυρίως τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, που είναι το κύριο παραδοσιακό σύμβολο των Χριστουγέννων, όπως παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια των φοιτητών του Πανεπιστημίου και περιλαμβάνει εξολοκλήρου αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του MY MALL Λεμεσού μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.