Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Η υπέροχη φωτογραφία αυτής της μαμάς αποδεικνύει, ότι δεν υπάρχει «σωστός» τρόπος για να ταϊστεί ένα μωρό

Η υπέροχη φωτογραφία αυτής της μαμάς αποδεικνύει, ότι δεν υπάρχει «σωστός» τρόπος για να ταϊστεί ένα μωρό

Η υπέροχη φωτογραφία αυτής της μαμάς αποδεικνύει, ότι δεν υπάρχει «σωστός» τρόπος για να ταϊστεί ένα μωρό

Για κάποιες γυναίκες ο θηλασμός είναι ΔΥΣΚΟΛΟΣ. Ίσως περισσότερο και από δύσκολος –αδύνατος! Μπορεί να είναι επίπονος, μπορεί η μαμά να έχει χαμηλή παραγωγή γάλακτος ή το μωρό να μην «πιάνει» σωστά στην θηλή. Τι γίνεται, όμως, όταν μια μαμά θέλει πραγματικά πολύ να θηλάσει;

Η Rebecca McKeever είναι μία τέτοια μαμά. Ήξερε, ότι θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να θηλάσει το μωρό της, αλλά όταν είδε ότι δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει, αποφάσισε να βγάλει το πρωτόγαλα με το θήλαστρο –όχι, όμως για να το δώσει στο μωρό με το μπιμπερό!

Προτίμησε να χρησιμοποιήσει μια σύριγγα και να του δίνει το τόσο θρεπτικό πρωτόγαλα με μία σύριγγα! Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν, για να μη συνηθίσει το μωρό τη θηλή του μπιμπερό και μετά δεν θέλει να θηλάσει από το στήθος της.

Έτσι τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, η μαμά Rebecca McKeever, η οποία είχε μεν πρωτόγαλα, αλλά όχι ακόμα μεγάλη παραγωγή, τάιζε το μωρό της χρησιμοποιώντας κάθε φορά μια αποστειρωμένη σύριγγα. Με τον καιρό, η παραγωγή της αυξήθηκε και το μωρό άρχισε να θηλάζει κανονικά.

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει αυτή η μαμά, με την παραπάνω φωτογραφία, είναι πως όταν φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε πάντα όπως τα έχεις προγραμματίσει. Υπάρχουν, όμως, τρόποι και εναλλακτικές, προκειμένου κάποια στιγμή, να πάρουν όλα τον δρόμο τους.

Πηγή: babble.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter