Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών "Η ζωή μετά τα παιδιά": 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα για το πώς αλλάζουν όλα μετά τον ερχομό ενός παιδιού

"Η ζωή μετά τα παιδιά": 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα για το πώς αλλάζουν όλα μετά τον ερχομό ενός παιδιού

"Η ζωή μετά τα παιδιά": 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα για το πώς αλλάζουν όλα μετά τον ερχομό ενός παιδιού

Υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν τη ζωή σου για πάντα. Όμως ούτε η ενηλικίωση, ούτε ο στρατός (για τους άντρες), ούτε ο πρώτος σου μισθός ή η πρώτη σου μεγάλη αγάπη θα σε αλλάξει τόσο όσο η στιγμή που θα φέρεις στον κόσμο το πρώτο σου παιδί.

Όσοι έχετε γίνει γονείς σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοώ, όσοι από την άλλη περιμένετε το μωράκι σας ή σκέφτεστε να το τολμήσετε δείτε μερικά σκίτσα για το πώς ανατρέπονται όλα στη ζωή του ανθρώπου μετά τον ερχομό ενός παιδιού στον κόσμο. Τα σκίτσα παρουσιάζουν με ρεαλιστικό και χιουμοριστικό τρόπο το πόσο αλλάζουν τα πράγματα με ένα παιδί.

Όσο χαοτικά κι αν είναι, όμως, τα πράγματα τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά, την αγάπη και την ολοκλήρωση που φέρνει ένα παιδί στη ζωή μας.

Η ώρα του φαγητού

Μια ρομαντική βραδιά

Η τσάντα για την έξοδο

Δίδυμα

Τηλεόραση

Τα σαββατοκύριακα

Γυμναστική

Κρύωμα

Ετοιμασίες για έξοδο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter