Αρχική InfoKids Υγεία "Η ζωή του Χάρη με την Κυστική ΄Ινωση": Ένα εξαιρετικό video animation για να καταλάβουμε καλύτερα τη νόσο

"Η ζωή του Χάρη με την Κυστική ΄Ινωση": Ένα εξαιρετικό video animation για να καταλάβουμε καλύτερα τη νόσο

"Η ζωή του Χάρη με την Κυστική ΄Ινωση": Ένα εξαιρετικό video animation για να καταλάβουμε καλύτερα τη νόσο

Ο Σύλλογος για την Κυστική Ίνωση Θεσσαλονίκης δημιούργησε και δημοσίευσε ένα υπεραναλυτικό και κατανοητό video animation, προκειμένου να καταλάβουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου με κυστική ίνωση.

Σε αυτό παρακολουθούμε τη ζωή του Χάρη, ενός ασθενούς με Κυστική Ίνωση από το Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση. Σκοπός του σποτ είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την σπάνια αυτή ασθένεια και τις δυνατότητες πρόληψής της μέσω του καθημερινού αγώνα που δίνει ο μικρός Χάρης, φανταστικός ήρωας του σποτ, του οποίου η ζωή προβάλλεται από τη γέννηση έως την ενηλικίωσή του. Στόχος του σποτ είναι να αναδείξει την σημασία της πρόληψης της νόσου, αλλά και την αναγκαιότητα για συμμόρφωση και τακτική παρακολούθηση του ασθενούς, η οποία πλέον με την εξέλιξη της φαρμακοθεραπείας καθίσταται ευκολότερα αντιμετωπίσιμη.

Αξίζει όλοι να το παρακολουθήσουμε:

Θυμίζουμε, ότι η κυστική ίνωση είναι μία κληρονομική, γενετική ασθένεια που δεν έχει θεραπεία. Η νόσος δημιουργεί υπερβολική βλέννα στους πνεύμονες και άλλα όργανα, προκαλώντας λοιμώξεις και προβλήματα στην πέψη.

Παρ΄ότι δεν μπορεί να θεραπευτεί, υπάρχουν μέθοδοι που μπορούν να παρατείνουν για κάποια χρόνια τη ζωή, όπως η μεταμόσχευση πνευμόνων.

Ωστόσο, το καλύτερο που έχει να κάνει κάθε νέο ζευγάρι, πριν αποκτήσει παιδιά, είναι προγεννητικό έλεγχο για έλεγχο κυστικής ίνωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter