Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Η Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ εξοπλίστηκε εκ νέου

Η Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ εξοπλίστηκε εκ νέου

Η Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ εξοπλίστηκε εκ νέου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Μαΐου στις 11:00 π.μ. στη ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ (ΝΑΜ), στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΝΑΜ Δρ. Χρ. Καϊσή, του Διευθυντή του Παιδιατρικού Τμήματος Δρ. Ηλία Αβραάμ και του ιατρικού προσωπικού της ΜΕΝΝ, η τελετή παράδοσης ειδικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της ΜΕΝΝ, ήτοι 1 Χολερυθρινόμετρο για την αναίμακτη μέτρηση ίκτερου και 40 «Φωλίτσες» - μαξιλάρια για τα νεογνά που νοσηλεύονται, έτσι ώστε να νοιώθουν ασφάλεια και ζεστασιά.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους ενισχύουν οικονομικά τον Σύνδεσμο έτσι ώστε να μπορεί, με την σειρά του, να ενισχύει την ΜΕΝΝ με πρόσθετο ιατρικό και άλλο αναγκαίο εξοπλισμό.

Επιπρόσθετα, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τη Διεύθυνση του ΝΑΜ για την, διαχρονικά, πολύτιμη συνεργασία, που έχει ως γνώμονα την παροχή κάθε δυνατής στήριξης για το καλώς νοούμενο συμφέρον των νεογνών που νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter