Ήταν πάμφτωχοι κι όμως τον υιοθέτησαν – Τους ευχαρίστησε με ένα απίστευτο δώρο ζωής!

Μπορεί αυτό το φτωχό ζευγάρι από τις Φιλιππίνες να μην είχε πολλά για να ζήσει, όμως είχε αρκετά για να αλλάξει τη ζωή ενός μικρού αγοριού που θα κατέληγε στον δρόμο. Η Nanay και ο Tatay, λοιπόν, υιοθέτησαν τον Jayvee Lazaro Badile II και, παρόλο που δεν ήταν καθόλου εύκολο, κατάφεραν να τον μεγαλώσουν και να του προσφέρουν ό,τι μπορούσαν και δεν μπορούσαν.

Σήμερα ο Jayvee είναι ένας επιτυχημένος άνδρας, ο οποίος, καθώς «ανέβαινε» στην κοινωνική και οικονομική κλίμακα έδωσε στον εαυτό του μια υπόσχεση: Να προσφέρει στους δύο αυτούς ανθρώπους που τον αγάπησαν περισσότερο κι από τον ίδιο τους τον εαυτό, μια καλύτερη ζωή.

Και αυτό έκανε: Τους έφτιαξε το σπίτι των ονείρων τους!

Δείτε πού ζούσαν πριν από αυτό:

Ο ίδιος, μάλιστα, σε ένα δημοσίευμα στο Facebook που έγινε viral, μοιράστηκε ένα κολλάζ φωτογραφιών με τους θετούς γονείς του γράφοντας: «Όταν ο Nanay και η Tatay με υιοθέτησαν, η ζωή μας δεν ήταν εύκολη. Η Nanay είναι πωλήτρια, ο Tatay αχθοφόρος. Τώρα που έχω την ευκαιρία να τους ανταποδώσω όσα έκαναν για εμένα, θα φροντίσω να ζήσουν το κάθε τους όνειρο καλύτερα από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.»

Δεν ήταν, όμως, μόνο το σπίτι:

Ο Jayvee τους έχει πάει ταξίδια στο εξωτερικό:

…και περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί:

Πηγή: boredpanda.com