Αρχική InfoMommy Νέα Και οι ανακλήσεις συνεχίζονται για τη Samsung - Ανακαλούνται πλυντήρια

Και οι ανακλήσεις συνεχίζονται για τη Samsung - Ανακαλούνται πλυντήρια

Και οι ανακλήσεις συνεχίζονται για τη Samsung - Ανακαλούνται πλυντήρια

1

Μετά τη μαζική απόσυρση κινητών τηλεφώνων, η Samsung υφίσταται δεύτερο πλήγμα και ανακοινώνει πως ανακαλεί 2, 8 εκατομμύρια πλυντήρια στις ΗΠΑ, λόγω φόβου έκρηξης. Η ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 υπολογίζεται ότι κόστισε στη Samsung περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια χωρίς να υπολογίζονται οι απώλειες από τις πωλήσεις που θα έκανε αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα με τις μπαταρίες και συνέχιζε να βρίσκεται κανονικά στα ράφια των καταστημάτων.

Τώρα, ξεκίνησε η έρευνα σχετικά με τα 34 διαφορετικά μοντέλα πλυντηρίων και τις 2,8 εκατομμύρια συσκευές που πρόκειται να ανακληθούν,  αφού η Samsung δέχθηκε 737 αναφορές για υπερβολικές δονήσεις σε πλυντήρια ή για αποκόλληση του πάνω μέρους της συσκευής.

Μάλιστα, η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης στις 4 Νοεμβρίου, προειδοποιώντας τους ιδιοκτήτες ότι η χρήση των πλυντηρίων θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς.

Μέχρι στιγμής μάλιστα, έχουν τραυματιστεί 9 άτομα, ενώ ένας έσπασε το σαγόνι του μετά από έκρηξη του πλυντηρίου.

Δείτε περισσότερα για τα μοντέλα ανάκλησης στην παρακάτω ιστοσελίδα:

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter