Αρχική InfoTV Καινοτομία στις Ιατρικές εξετάσεις για εγκύους: Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος

Καινοτομία στις Ιατρικές εξετάσεις για εγκύους: Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος

Καινοτομία στις Ιατρικές εξετάσεις για εγκύους: Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος

Ο Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος (NIPT: Noninvasive Prenatal Testing) είναι μια εξαιρετική ιατρική εξέλιξη, που μπορεί να αποτρέψει την αποβολή των υγιών εμβρύων μετά από μία επεμβατική προγεννητική εξέταση, όπως η αμνιοπαρακέντηση ή η δειγματοληψία χοριακής λάχνης.

Σε αντίθεση με τις επεμβατικές διαδικασίες που ακολουθούνταν τα προηγούμενα χρόνια, η καινοτομία του μη επεμβατικού προγεννητικού ελέγχου είναι ότι δεν ενέχει τον κίνδυνο αποβολής ή βλάβης στο έμβρυο. Πρόκειται για μία εξέταση διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα, με >99% ακριβή αποτελέσματα στην ανίχνευση γενετικών ανωμαλιών, σχεδόν ισοδύναμα με τις επεμβατικές διαγνωστικές μεθόδους όσον αφορά τις πιο κοινές χρωμοσωμικές ανωμαλίες.

Ένα αξιόπιστο NIPT test, υψηλής ευαισθησίας, με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, 100 % ασφαλές και με μηδενικό ρίσκο είναι το Clarigo™ NIPT της Science Labs, της πρώτης Ελληνικής Εταιρείας Μοριακής Γενετικής και Βιοτεχνολογίας, που παρέχει τη δυνατότητα σε ζευγάρια, να πραγματοποιήσουν την πιστοποιημένη κατά CE-IVD δοκιμασία Μη Επεμβατικού Προγεννητικού Ελέγχου στην Ελλάδα.

Για όλα αυτά μας μίλησε ο κ. Παντελής Κωνσταντουλάκης, Μοριακός Βιολόγος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter