Καιρός: Έρχονται ημέρες καύσωνα – Τι να προσέξετε

Μπορεί να μας απομένουν ακόμα 15 ημέρες Άνοιξης, όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει καθημερινά και ο καιρός θυμίζει ημέρες… Αυγούστου!

Έτσι, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, ο καιρός σήμερα (15/5) θα είναι καλοκαιρινός, με ασθενείς ανέμους και σχετικά ήρεμη θάλασσα, ενώ η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, ενώ γύρω στους 30 βαθμούς θα είναι η θερμοκρασία στα παράλια.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Πέμπτη (16/5), οπότε θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 34 βαθμούς. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε και λίγη σκόνη.

Την Παρασκευή (17/5), η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει ξανά, χωρίς συννεφιές και με λίγη σκόνη, ενώ λίγο πιο δροσερό θα είναι το σαββατοκύριακο με μέγιστες θερμοκρασίες στους 29 και 30 βαθμούς.

Από την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, και ειδικά στα μέσα αυτής, η καλοκαιρία έρχεται ΕΠΙΣΗΜΑ!

Τι να προσέξετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν

Τις επόμενες ημέρες βεβαιωθείτε ότι εσείς και τα παιδιά σας πίνετε πολλά υγρά και αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Δώστε μεγάλη σημασία στη θερμοκρασία του παιδικού δωματίου και δείτε πώς θα κρατήσετε το μωρό σας ποιο δροσερό στον ύπνο, εδώ.