Αρχική InfoMommy Νέα Καλά τα νέα για τον 15χρονο μαθητή που είχε λιποθυμήσει στο σχολείο του

Καλά τα νέα για τον 15χρονο μαθητή που είχε λιποθυμήσει στο σχολείο του

Καλά τα νέα για τον 15χρονο μαθητή που είχε λιποθυμήσει στο σχολείο του

Η είδηση της λιποθυμίας ενός 15χρονου μαθητή στις 20 Νοεμβρίου την ώρα του μαθήματος στο σχολείο του, είχε συγκλονίσει την Κύπρο.

Ο νεαρός μαθητής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάφου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σήμερα, τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του είναι πολύ ευχάριστα, αφού οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η κατάστασή του βελτιώνεται και θα μπορούσε να βγάλει τον αναπνευστήρα.

Ωστόσο, θα παραμείνει στην Εντατική και για το επόμενο διήμερο.

Ο νεαρός νοσηλεύεται εδώ και 10 ημέρες και εάν η υγεία του συνεχίσει να βελτιώνεται και δεν παρουσιαστούν οποιεσδήποτε επιπλοκές, αναμένεται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter