Αρχική InfoKids Νέα «Κανένα παιδί χωρίς σχολικά» - Ξεκίνησε η εκστρατεία του Δ. Πάφου για τους άπορους μαθητές

«Κανένα παιδί χωρίς σχολικά» - Ξεκίνησε η εκστρατεία του Δ. Πάφου για τους άπορους μαθητές

«Κανένα παιδί χωρίς σχολικά» - Ξεκίνησε η εκστρατεία του Δ. Πάφου για τους άπορους μαθητές

Με σύνθημα «Κανένα παιδί χωρίς σχολικά» στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Πάφου διοργανώνει από σήμερα μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου 2017 εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, συμπεριλαμβανομένου και ρουχισμού, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορους μαθητές ευπαθών οικογενειών της πόλης.

Οι οικογένειες αυτές αποδεδειγμένα δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Πάφου, κ. Χαράλαμπο Πάζαρο. Στόχος της εκστρατείας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, είναι όλα τα παιδιά της πόλης να αρχίσουν τη νέα σχολική χρονιά ισότιμα και με χαμόγελο.

Η συλλογή των σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται στα Κέντρα Ενηλίκων Πάφου και Μουττάλου από τις 07:30-14:00 και στο Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιού στην Κάτω Πάφο από τις 13:00-06:00 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter