Κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας και διασκεδάζουμε οικογενειακώς με γερμανικά έθιμα στο Ινστιτούτο Γκαίτε (4/12)

Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί και φέτος στην καθιερωμένη γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου  στο Ινστιτούτο Γκαίτε ( από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται σε προσιτές τιμές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές (Lebkuchen και Stollen) κατευθείαν από τη Γερμανία, ενώ το κοινό θα μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα. Με την συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής από το σύνολο Windcraft Band και άλλου καλλιτεχνικού προγράμματος, θα μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν γερμανικά λουκάνικα, νόστιμες βάφλες, σούπες, το γνωστό «Glühwein» (ζεστό αρωματικό κρασί), γερμανική μπύρα και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές.

1233217_869222493196195_5403604672857485814_o

Για τους μικρούς του φίλους ο Σύνδεσμος υπόσχεται και φέτος μια ευχάριστη δημιουργική βραδιά με κατασκευές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά και την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη που θα φέρει στα παιδιά μικρά δώρα!

Η φετινή εκδήλωση θα στηρίξει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Αγίου Δομετίου καθώς και την Σχολή Τυφλών.

Την εκδήλωση στηρίζει το Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 99384268 ή info@kyprogermanikos.org

Ινστιτούτο Γκαίτε

Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία