Αρχική InfoMommy Νέα To Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μάς καλεί στο χριστουγεννιάτικο φιλάνθρωπικό του παζαράκι στο The Mall of Cyprus (9/12)

To Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μάς καλεί στο χριστουγεννιάτικο φιλάνθρωπικό του παζαράκι στο The Mall of Cyprus (9/12)

To Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μάς καλεί στο χριστουγεννιάτικο φιλάνθρωπικό του παζαράκι στο The Mall of Cyprus (9/12)

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει και φέτος την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 – 18:00 στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο του παζαράκι. Θα υπάρχουν προς πώληση Χριστουγεννιάτικα γλυκά, λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από εθελοντές του Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

Από τις 12:00-13:00 διάβασμα Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών και από τις 14:00 – 18:00 θα λειτουργήσει το παιδικό εργαστήρι του ‘Αη Βασίλη. Στις 17:00-17:30, θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια η παιδική χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Αρχαγγέλου.

Σκοπός της όλης διοργάνωσης είναι η οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

The Mall of Cyprus

Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα

Βεργίνας 3, Λευκωσία 2025, Κύπρος

22534, Λευκωσία

77776255


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter