Καρναβάλι Λεμεσού: Οι μικροί καρναβαλιστές το γιόρτασαν με την ψυχή τους! (video)

Χόρεψαν, τραγούδησαν και έκαναν πειράγματα όλο γέλια και χαρές οι μικροί καρναβαλιστές στη Λεμεσό την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της γιορτής του Καρναβαλιού! Ο Δήμος οργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη παιδική παρέλαση, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Στην παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, συμμετείχαν περίπου οκτώ χιλιάδες καρναβαλιστές σε 70 πεζοπόρες ομάδες. Ο καλός καιρός βοήθησε, βέβαια, στη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και στο να διατηρηθεί το κέφι!

Δείτε εδώ πλάνα από το καρναβάλι:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά συμμετείχε στην παιδική παρέλαση ο βασιλιάς Καρνάβαλος: Ο βασιλιάς Λεμέσιος ο Μαχαραγιάς, ο οποίος ηγήθηκε της παρέλασης, με τη συνοδεία του και το εντυπωσιακό του άρμα! Στο παλιό λιμάνι, μάλιστα, όπου κατέληξε αυτή, στήθηκε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/9AgkUraCLBQ» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/6Yovj7f8dXQ» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

Εν αναμονή, λοιπόν, για τη μεγάλη παρέλαση, την 1η Μαρτίου!