Καταγγελία που σοκάρει: Πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων απείλησε μαθητή ότι θα τον σφάξει

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στον μαθητικό κόσμο η καταγγελία μαθητή από τη Λευκωσία για Πρόεδρο Συνδέσμου Γονέων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη την Παρασκευή (1/11). Ο μαθητής καταγγέλει ότι δέχθηκε απειλές από τον άνδρα για τη ζωή του, χωρίς να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ωστόσο, λέγεται ότι δεν υπήρξε διαπληκτισμός, γι’ αυτό και εξετάζεται το κατά πόσον ο εν λόγω άντρας είχε απειλήσει τον παραπονούμενο μαθητή του σχολείου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλα τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση μέλη, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση των Οργανωμένων Γονιών

Στο μεταξύ με σημερινή της ανακοίνωση  η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης δηλώνει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και ότι είναι εναντίον οποιασδήποτε μορφής βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Μάλιστα, καλεί το Υπουργείο Παιδείας και την Αστυνομία να διερευνήσουν εις βάθος κάθε πτυχή του περιστατικού και εάν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

«Ως Οργανωμένοι Γονείς δεν πρόκειται να ανεχθούμε συμπεριφορές που προσβάλουν τον θεσμό των Οργανωμένων Γονιών αλλά και τον ρόλο των γονιών, και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών ή του προσωπικού του σχολείου. Δεν θα ανεχθούμε επίσης ανάρμοστες συμπεριφορές που προσβάλουν το ήθος και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων», καταλήγει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.