Κέιτ Μίντλετον: Οι προβλέψεις για το φύλο και το όνομα του μωρού που περιμένει

Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού που περιμένει η Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν σταματήσει από χθες, που το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα περιμένει το τρίτο της παιδί», ανέφερε η εν λόγω ανακοίνωση. Ως προς το φύλο του μωρού, μέχρι στιγμής φαίνεται να κερδίζει έδαφος το θηλυκό γένος με μικρό προβάδισμα, ενώ μικρές είναι και οι διαφορές ανάμεσα στα πιθανά ονόματα.

Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων William Hill, το επικρατέστερο όνομα αν το μωρό γεννηθεί αγόρι είναι το James, όπως ονομάζεται ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, και ακολουθούν τα Arthur, Phillip, Albert και Henry που θυμίζουν τον παππού του πρίγκιπα και Δούκα του Εδιμβούργου.

Αν το μωρό γεννηθεί κορίτσι, το πιθανότερο όνομα που θα αποκτήσει είναι το Alice, από τα πιο κλασικά στη βασιλική οικογένεια, ενώ ακολουθούν τα Elizabeth, Alexandra, Mary και Victoria που προέρχονται από τη βασίλισσα.