Αρχική InfoMommy Νέα Κεκλεισμένων των θυρών η δική για την απαγωγή των 2 παιδιών από τον 35χρονο

Κεκλεισμένων των θυρών η δική για την απαγωγή των 2 παιδιών από τον 35χρονο

Κεκλεισμένων των θυρών η δική για την απαγωγή των 2 παιδιών από τον 35χρονο
Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιώργος Νικολάου (Τζιωρτζ), 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, ο οποίος παραδέχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ότι κατόπιν της απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας τον περασμένο Σεπτέμβριο, προχώρησε και στη νάρκωσή τους.
Το Δικαστήριο, μετά την παραδοχή του κατηγορουμένου σε όλες πλέον τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είχε ορίσει τη σημερινή μέρα ως ημερομηνία όπου η Κατηγορούσα Αρχή θα παρουσιάσει έκθεση γεγονότων, ενώ έχει ετοιμαστεί ταυτόχρονα και έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τον κατηγορούμενο έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του.
Σύμφωνα με το reporter.com.cy, η διαδικασία ακρόασης ξεκίνησε πριν από μία ώρα. Ωστόσο, η ανάγνωση γεγονότων διεξάγεται κεκλισμένων των θυρών λόγω του ότι στην υπόθεση υπάρχουν δύο ανήλικοι (οι προηγούμενες διαδικασίες ήταν ανοιχτές). Στη διαδικασία αυτή βρίσκονται, βέβαια, οι γονείς των ανήλικων.
Σημαντική πληροφορία που δημοσιεύτηκε, πάντως, σύμφωνα με την Κατηγορούσα Αρχή είναι, ότι δεν εντοπίστηκε μαρτυρία για οποιαδήποτε παρενόχληση των παιδιών. 
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ - ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter