Κεκλεισμένων των θυρών η δική για την απαγωγή των 2 παιδιών από τον 35χρονο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιώργος Νικολάου (Τζιωρτζ), 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, ο οποίος παραδέχθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ότι κατόπιν της απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας τον περασμένο Σεπτέμβριο, προχώρησε και στη νάρκωσή τους.
Το Δικαστήριο, μετά την παραδοχή του κατηγορουμένου σε όλες πλέον τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είχε ορίσει τη σημερινή μέρα ως ημερομηνία όπου η Κατηγορούσα Αρχή θα παρουσιάσει έκθεση γεγονότων, ενώ έχει ετοιμαστεί ταυτόχρονα και έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τον κατηγορούμενο έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του.
Σύμφωνα με το reporter.com.cy, η διαδικασία ακρόασης ξεκίνησε πριν από μία ώρα. Ωστόσο, η ανάγνωση γεγονότων διεξάγεται κεκλισμένων των θυρών λόγω του ότι στην υπόθεση υπάρχουν δύο ανήλικοι (οι προηγούμενες διαδικασίες ήταν ανοιχτές). Στη διαδικασία αυτή βρίσκονται, βέβαια, οι γονείς των ανήλικων.
Σημαντική πληροφορία που δημοσιεύτηκε, πάντως, σύμφωνα με την Κατηγορούσα Αρχή είναι, ότι δεν εντοπίστηκε μαρτυρία για οποιαδήποτε παρενόχληση των παιδιών. 
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ – ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.