Αρχική InfoKids Νέα Κλείνει λούνα παρκ στην Αγία Νάπα έπειτα από τρομακτικό ατύχημα

Κλείνει λούνα παρκ στην Αγία Νάπα έπειτα από τρομακτικό ατύχημα

Κλείνει λούνα παρκ στην Αγία Νάπα έπειτα από τρομακτικό ατύχημα
Μετά το τρομακτικό ατύχημα με πρωταγωνιστές έναν 7χρονο και τη μαμά του στο λούνα παρκ στην Αγία Νάπα την περασμένη Παρασκευή, η διαχειρίστρια εταιρεία αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, η εταιρεία «προβαίνει σε αυτή την κίνηση σεβόμενη την ιστορία του πάρκου μας αλλά ιδιαιτέρως τους εκατοντάδες χιλιάδες που μας τίμησαν τα τελευταία χρόνια ως επισκέπτες του πάρκου».
Τονίζει επίσης ότι,«έχουμε καλέσει όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες, να έρθουν να ελέγξουν εκ νέου το πάρκο για να επαναβεβαιώσουν ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές και κανόνες ασφάλειας».
Αυτούσια η ανακοίνωση:

1. Εξειδικευμένοι τεχνικοί της Γερμανικής εταιρείας TUV SUD επιθεωρούν όλα τα παιχνίδια μας και εκδίδουν πιστοποιητικά καταλληλόλητας

2. Ως Διοικητικό Συμβούλιο, ζητήσαμε χθες από τους ανωτέρω εμπειρογνώμονες και κατέθεσαν γραπτώς και στις αρχές, την ανωτέρω επιβεβαίωση.

3. Όλοι οι χειριστές των διαφόρων παιχνιδιών που βρίσκονται στο πάρκο, τυγχάνουν εκτεταμένης εκπαίδευσης για όλα τα θέματα ασφάλειας και υγείας αλλά και τρόπων χειρισμών όλων των παιχνιδιών ή και μηχανημάτων.

4. Συνεργαστήκαμε πλήρως με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, παρουσιάζοντας πολύ περισσότερα στοιχεία ή και έγγραφα από όσα μας ζητήθηκαν.

5. Στα 20 χρόνια ιστορίας και λειτουργίας του πάρκου φιλοξενώντας πέραν των 8,000000 επισκεπτών , ήταν η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα.

6. Ευτυχώς, όπως διαφαίνεται, τα δύο τραυματισμένα πρόσωπα δεν διατρέχουν πλέον κάποιο σοβαρό κίνδυνο. Η έγνοια μας και οι προσευχές μας βρίσκονται μαζί τους και ευχόμαστε σύντομη και πλήρη ανάρρωση και θα σταθούμε στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί.

7. Έχουμε τακτική επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και τους έχουμε διαμηνύσει να κάμουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην ταλαιπωρία των 2 προσώπων που τραυματίστηκαν.

8. Παρά το γεγονός ότι όλα τα μηχανήματα στο πάρκο βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως συντηρημένα και διατηρημένα και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε και ο παραμικρός κίνδυνος για τους επισκέπτες και πελάτες του πάρκου, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

(α) έχουμε καλέσει όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες, να έρθουν να ελέγξουν εκ νέου το πάρκο για να επαναβεβαιώσουν ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές και κανόνες ασφάλειας.

(β) Σεβόμενοι την ιστορία του πάρκου μας αλλά ιδιαιτέρως τους εκατοντάδες χιλιάδες που μας τίμησαν τα τελευταία χρόνια ως επισκέπτες του πάρκου, μέχρι να επιβεβαιώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν συντρέχει ούτε και ο παραμικρός κίνδυνος, το πάρκο δεν θα δέχεται επισκέπτες

Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλες τις επιχειρήσεις καθημερινά και ανά το παγκόσμιο. Τα μέτρα που λαμβάνουμε στο δικό μας πάρκο, μας βοήθησαν ώστε στο παρελθόν να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοιο περιστατικό.

Το τραγικό συμβάν

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ένας 7χρονος με τη 45χρονη μητέρα του τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από πτώση από περιστρεφόμενη κούνια, όταν για άγνωστο λόγο κόπηκαν κάποιοι από τους ιμάντες που την συγκρατούσαν. Οι πρώτες ενδείξεις, πάντως, φανερώνουν μία σειρά από ενέργειες και λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα η περιστρεφόμενη κούνια να προσκρούσει σε μεταλικό πάσαλο.

Μητέρα και γιος συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κλινική της Αγίας Νάπας, σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. «Κλειδί» στην υπόθεση να αναμένεται να είναι η κατάθεση της 45χρονης μητέρας από τη Ρωσία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter