«Κλεισμένα σπίτι»: Kids Podcast Challenge – Η πρόκληση που θα κάνει τα παιδιά μια μεγάλη παρέα

Με διάφορες προκλήσεις να γίνονται γνωστές σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, αλλά συχνά να μην προσφέρουν πολλά οφέλη σε όσους συμμετέχουν, η πρόκληση «Κλεισμένα σπίτι», έρχεται για να δώσει στα παιδιά μια ευκαιρία επικοινωνίας αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με άλλα παιδιά.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, παιδιά να φτιάξετε ένα ολοκαίνουριο podcast… για άλλα παιδιά.

Ένα podcast για τα παιδιά που είναι αυτές τις μέρες κλεισμένα στο σπίτι, φτιαγμένο από… τα παιδιά που είναι κλεισμένα στο σπίτι!

Στην επίσημη σελίδα του podcast «Κλεισμένα σπίτι», αναφέρονται ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε μέρος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό ή ο υπολογιστής της μαμάς και του μπαμπά. Εκεί ηχογραφείτε το μήνυμά σας, το οποίο μπορεί να περιγράφει πώς περνάτε την ημέρα σας τώρα που είστε κλεισμένοι στο σπίτι ή να πρόκειται για την εξιστόρηση του αγαπημένου σας παραμυθιού ή μύθου!

Διαβάστε ακόμη: Μένουμε Σπίτι: Ιδέες για δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία σου

Οι επιλογές πολλές, εσείς απλώς χρειάζεται να τις ηχογραφήσετε και να τις στείλετε με ένα e-mail. Έπειτα από αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να το ακούσετε, όπως και πολλά άλλα παιδιά σε όλο τον κόσμο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

***To podcasting είναι μια υπηρεσία διαθέσιμη σε χρήστες η οποία τους επιτρέπει να ακούσουν τραγούδια ή ηχογραφημένους ήχους όποτε το ζητήσουν (αντίστοιχα όταν υποστηρίζεται βίντεο ονομάζεται vidcasting ή video podcasting, videocasting, και vodcasting).