Αρχική InfoMommy Νέα Κλειστή λόγω εργασιών η Λεωφόρος Αμαθούντος στη Λεμεσό (21/5)

Κλειστή λόγω εργασιών η Λεωφόρος Αμαθούντος στη Λεμεσό (21/5)

Κλειστή λόγω εργασιών η Λεωφόρος Αμαθούντος στη Λεμεσό (21/5)

Τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, μεταξύ των ωρών 06:00-18:00, λόγω εργασιών αποσυναρμολόγησης οικοδομικού γερανού από εργοληπτική εταιρεία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα κλείσει το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Αμαθούντος στον παραλιακό δρόμο, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, από τη συμβολή των φώτων τροχαίας παρά την οδό Ροίκου (πάροδος Golden Arches) μέχρι την οδό Στασικύπρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας, οι οποίες θα λειτουργούν με αμφίδρομη κίνηση και αστυνόμευση.

Επίσης, έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις τόσο για την εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής όσο και για τους περιοίκους, εμπορευόμενους, πεζούς και ποδηλάτες, με τη συνδρομή της τροχονομίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter