Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η εικόνα το παππού έξω από το παράθυρο

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτι μας, όμως οι εικόνες που αντικρύζουμε από όλο τον κόσμο σχετικά με την κατάσταση που ζούμε είναι αμέτρητες και συγκλονιστικές.

Αυτή που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης είναι η εικόνα το παππού, ο οποίος στέκεται έξω από το παράθυρο του σπιτιού της οικογένειας του γιου του προκειμένου να μπορέσει να αντικρύσει για πρώτη φορά τον νεογέννητο εγγονό του.

Η εικόνα μας έρχεται από την Ιρλανδία και τη μοιράστηκε μέσω Twitter η κόρη του, Έμμα. Το μωρό είναι ο ανηψιός της και το κρατά ο αδελφός της, ενώ έξω από το παράθυρο είναι ο ίδιος τους ο πατέρας.

Όπως η ίδια γράφει μαζί με τη φωτογραφία: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Τα δε σχόλια κάτω από την ανάρτησή της συγκινούν ακόμα περισσότερο:

«Θεέ μου, σε παρακαλώ πρόσεχε τον πατέρα σου με όλη σου τη δύναμη (ακόμα και αν πρέπει να τον κρατήσεις όμηρο στο σπίτι του!). Θέλω να τον δω να κρατά το πρώτο του εγγόνι από την άλλη πλευρά», της γράφει κάποιος, με την Έμμα να απαντά: «Θα δημοσιεύσω σίγουρα τις φωτογραφίες με τις πρώτες αγκαλιές!».

Κάποιοι άλλοι σημείωσαν ότι η φωτογραφία θα γίνει εμβληματική για την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ μερικοί είχαν ανάμεικτα συναισθήματα βλέποντάς την, λέγοντας πως νιώθουν ταυτόχρονα χαρά και λύπη. Όλοι όμως εύχονται στον άνδρα να κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.