Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ξεκινά από σήμερα εκστρατεία ελέγχου βρεφικών ειδών

Ξεκινά από σήμερα εκστρατεία ελέγχου βρεφικών ειδών

Ξεκινά από σήμερα εκστρατεία ελέγχου βρεφικών ειδών

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των παιδιών, πραγματοποιεί κατά την περίοδο 20 – 30 Ιουνίου 2017 εκστρατεία ελέγχου βρεφικών ειδών που θα καλύψει τα σημεία διάθεσης των ειδών αυτών παγκύπρια. Πιο συγκεκριμένα, τα είδη που θα ελεγχθούν είναι τα κάγκελα ασφαλείας, τα καρεκλάκια φαγητού (high chairs) και οι περπατούσες.

Παράλληλα, η Υπηρεσία συνεχίζει να ενημερώνει τους καταναλωτές με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία της υγείας και ασφάλειάς τους. Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχει ετοιμαστεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας νέο ενημερωτικό έντυπο με τίτλο «Κίνδυνοι πτώσεων – Προφυλάξτε τα παιδιά σας». Στο έντυπο αυτό η Υπηρεσία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που μπορούν να λάβουν για να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τον κίνδυνο πτώσεων.

Τέλος, εντός του μήνα αυτού, η Υπηρεσία ολοκληρώνει τη διανομή του ενημερωτικού εντύπου «Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου – Για ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο αυτοκίνητο», σε νηπιαγωγεία. Θα διανεμηθούν συνολικά 10.000 αντίτυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο οι καταναλωτές όσο και οι οικονομικοί φορείς μπορούν να απευθύνονται στα πιο κάτω τηλέφωνα:

• Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας 22200930
• Επαρχιακό Γραφείο Λεμεσού 25819150
• Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας/Αμμοχώστου 24816160
• Επαρχιακό Γραφείο Πάφου 26804613


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter