Αρχική Γωνιά του Μαθητή Ξεκινά διδασκαλία Γαλλικών στα Δημοτικά Σχολεία

Ξεκινά διδασκαλία Γαλλικών στα Δημοτικά Σχολεία

Ξεκινά διδασκαλία Γαλλικών στα Δημοτικά Σχολεία

Πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας είναι να εντάξει τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στη Στ΄ τάξη των δημοτικών σχολείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Paideia-News, σύντομα το Υπουργείο Παιδείας θα στείλει εγκύκλιο στα δημοτικά σχολεία με την οποία θα ενημερώνει για την πρόθεσή του. Ταυτόχρονα θα καλεί όσους εκπαιδευτικούς Δημοτικής που ενδιαφέρονται και έχουν βασικές γνώσεις της Γαλλικής να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να διδάσκουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν προγράμματα επιμόρφωσης, κατάρτισης στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. (Το μάθημα θα διδάσκεται μόνο από εκπαιδευτικούς Δημοτικής).

Στόχος του Υπουργείου είναι, αν είναι δυνατό, η διδασκαλία της Γαλλικής στα δημοτικά σχολεία να αρχίσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

πηγή: paideia-news.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter