Αρχική InfoKids Υγεία Ξεκινά στα σχολεία το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του HPV σε κορίτσια

Ξεκινά στα σχολεία το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του HPV σε κορίτσια

Ξεκινά στα σχολεία το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του HPV σε κορίτσια
Το Υπουργείο Υγείας για ακόμα μια χρονιά προχωρά στην εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) στα κορίτσια ηλικίας 12 ετών που φοιτούν στην Α’ Τάξη των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων. O εμβολιασμός των παιδιών στα Σχολεία θα διενεργηθεί από Λειτουργούς της Σχολιατρικής Υπηρεσίας (Επισκέπτες/τριες Υγείας και Σχολιάτρους).

Για τη σχολική χρόνια 2018/2019, τα κορίτσια θα λαμβάνουν δωρεάν το νεότερης γενεάς εννεαδύναμο εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων.
Για το Υπουργείο Υγείας, το θέμα καρκίνος αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, και μέσα από τη δωρεάν προσφορά του εμβολίου, ο στόχος είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια πρόληψης και εξάλειψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, καθώς και άλλων μορφών καρκίνου και ασθενειών που προκαλούνται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).
Οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν εντός του Οκτωβρίου 2018.
πηγή: reporter.com.cy

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter