Αρχική InfoSchool Ξεκινά το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Ξεκινά το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Ξεκινά το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει την προσφορά Προγράμματος Επιμόρφωσης Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς δράσεων που είχαν ξεκινήσει κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016 και αφορούσε αντικαταστάτες εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης και μελλοντικά θα περιλάβει και Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Ειδικής Εκπαίδευσης.

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι η ενημέρωση των αντικαταστατών εκπαιδευτικών σε θέματα όπως η οργάνωση και η διοίκηση της τάξης, νομοθετικά –διοικητικά ζητήματα, η μεθοδολογία της διδασκαλίας και τα αναλυτικά προγράμματα. Το Πρόγραμμα θα προσφερθεί στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, σε τέσσερις απογευματινές συναντήσεις διάρκειας 2,5 ωρών από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους αντικαταστάτες εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα γίνεται με υποβολή αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, http://www.pi-eggrafes.ac.cy, στην κατηγορία «Εξειδικευμένα Σεμινάρια», με τον τίτλο «Πρόγραμμα επιμόρφωσης αντικαταστατών εκπαιδευτικών στην Προδημοτική Εκπαίδευση», μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2017.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις λειτουργούς του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δρα Μαρία Σιακαλλή, τηλ. 22402375, shiakalli.m@cyearn.pi.ac.cy, και δρα Μαριλένα Παντζιαρά, τηλ. 22402346, pantziara.m@cyearn.pi.ac.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter