Αρχική InfoSchool Ξεκίνησε η έκδοση μεταφρασμένων απολυτηρίων από τις σχολικές μονάδες

Ξεκίνησε η έκδοση μεταφρασμένων απολυτηρίων από τις σχολικές μονάδες

Ξεκίνησε η έκδοση μεταφρασμένων απολυτηρίων από τις σχολικές μονάδες

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού υπενθυμίζει ότι από σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ξεκινά η έκδοση μεταφρασμένων απολυτηρίων απευθείας από τις σχολικές μονάδες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά και Βουλγαρικά.

Η έκδοση απολυτηρίων σε ξένη γλώσσα είναι μια νέα υπηρεσία, η οποία προσφέρεται στους πολίτες για πρώτη φορά από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με στόχο να διευκολύνει τους πολίτες και να τους απαλλάξει από άσκοπες μετακινήσεις, ώστε να εκδίδεται το απολυτήριο σε μετάφραση γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Η δυνατότητα έκδοσης των απολυτηρίων σε ξένες γλώσσες, απευθείας από τις σχολικές μονάδες, καλύπτει και αποφοίτους του Ενιαίου Λυκείου, ως εκ τούτου και πολίτες που έχουν αποφοιτήσει από το Ενιαίο Λύκειο από τον Ιούνιο 2006 μέχρι σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται πλέον στο σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν για την έκδοση σε μετάφραση. Στη συνέχεια, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στα Επαρχιακά Γραφεία Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης τους για επικύρωση της υπογραφής του Διευθυντή του σχολείου. Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να προσκομίζει φωτογραφία που θα επικολλάται στο αντίγραφο. Στην περίπτωση που ο γονέας/κηδεμόνας/εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος ζητά το αντίγραφο, η φωτογραφία πρέπει να είναι πιστοποιημένη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter