Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός «Ξέρετε τι θυμούνται πραγματικά τα παιδιά σας από τις Γιορτές;» Μια δασκάλα αποκαλύπτει

«Ξέρετε τι θυμούνται πραγματικά τα παιδιά σας από τις Γιορτές;» Μια δασκάλα αποκαλύπτει

«Ξέρετε τι θυμούνται πραγματικά τα παιδιά σας από τις Γιορτές;» Μια δασκάλα αποκαλύπτει

Μία δασκάλα και μαμά δημοσίευσε πρόσφατα στη σελίδα της στο Instagram ένα σημείωμα, το οποίο σκοπό έχει να αποκαλύψει στους γονείς κάτι που οι περισσότεροι ίσως να μη γνωρίζουν: Τι της λένε οι μαθητές της, όταν επιστρέφουν στο σχολείο, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μας αποκαλύπτει, λοιπόν, τι «μένει» πραγματικά στα παιδιά από τις γιορτές, για να ξέρουμε πού να δώσουμε έμφαση…

«Αγαπητοί γονείς εν όψει Χριστουγέννων,

ένα γράμμα από μία δασκάλα:

Ξέρω, ότι αυτή την εποχή του χρόνου υπάρχει τρομερή πίεση να δημιουργήσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα για τα παιδιά σας. Ξέρω, ότι θέλετε να τα «βάλετε» στη μαγεία του Άη Βασίλη και να βεβαιωθείτε ότι θα τους φέρει τα καλύτερα δώρα και μερικές αυτό σας προκαλεί λίγο στρες, αλλά σας γράφω για να σας αποκαλύψω ένα μυστικό: Σας γράφω για να σας πω ότι κάθε Ιανουάριο, όταν τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο από τις διακοπές των Χριστουγέννων έρχονται και μου λένε τα πάντα για τις μέρες εκείνες.

Μου λένε για τις μέρες που μείνατε όλοι μέσα και βλέπατε τηλεόραση. Μου λένε για εκείνο το βράδυ που πήγατε μέσα στην παγωνιά να πάρετε McDonalds. Μου λένε για τότε που έμειναν στο σπίτι της γιαγιάς και πόσο ενθουσιάστηκαν όταν πήγατε και εσείς εκεί. Μου λένε ότι τα αφήνατε να κοιμούνται στο κρεβάτι σας και κάνατε αγκαλιές. Μου λένε ότι παίζατε επιτραπέζια και ότι πήγατε στα χιόνια. Μου λένε ότι αλλάξατε τον χρόνο στο σπίτι κάποιου φίλου και τα αφήσατε να μείνουν ξύπνια έως πολύ αργά. Μου λένε πόσο τους άρεσε που υπήρξαν μέρες που φορούσαν μόνο τις πυτζάμες τους και άλλες που φορούσαν τα πολύ καλά τους.

Αναφέρουν τα δώρα τους, αλλά για εκείνα Χριστούγεννα είστε εσείς και η αγάπη σας και ο χρόνος σας και οι συνήθειές σας και η ασφάλεια που νιώθουν. Εσείς είστε το καλύτερό τους τα Χριστούγεννα!

Καλές γιορτές!»

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter