Αρχική InfoKids Νέα Ξυλοδαρμός 21μηνου βρέφους: Παίρνουν το παιδί από την 23χρονη μητέρα - Τι δήλωσε εκείνη

Ξυλοδαρμός 21μηνου βρέφους: Παίρνουν το παιδί από την 23χρονη μητέρα - Τι δήλωσε εκείνη

Ξυλοδαρμός 21μηνου βρέφους: Παίρνουν το παιδί από την 23χρονη μητέρα - Τι δήλωσε εκείνη

Να απομακρυνθεί το 21μηνο βρέφος από την 23χρονη μητέρα του, η οποία το κακοποιούσε, ζήτησε η κοινωνικής λειτουργός και το αίτημά της έγινε δεκτό από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Η ίδια η μητέρα μάλιστα δεν έκανε καμία ένσταση στην πρόταση αυτή, αφού και εκείνη θέλει να νιώσει καλύτερα, όπως σημείωσε η υπεράσπισή της.

Όπως ανάφερε στην δικαστική αίθουσα αυτό επιθυμεί και η ίδια η μητέρα, εφόσον αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται χρόνο για να νιώσει καλύτερα ψυχικά και ψυχολογικά, αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο ζωή της.

Το χρονικό της ιστορίας

Η 23χρονη μητέρα από την Βουλγαρία συνελήφθη στις 17/02/2018 και κατηγορείται για επίθεση στον 21 μηνών γιό της και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το 21 μηνών βρέφος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Κυριακή (17/02) και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Από τις εν λόγω εξετάσεις στο βρέφος, διαφάνηκε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, φρέσκιες γρατζουνιές, κακώσεις, ενώ στην πλάτη του φάνηκε να υπάρχει επουλωμένο τραύμα που κατά πάσα πιθανότητα να οφείλεται σε κάψιμο από τσιγάρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter