Κυκλοφόρησαν εσώρουχα που προστατεύουν τα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Αν ακόμα ψάχνετε το ιδανικό δώρα για να χαρίσετε στον σύζυγό σας για τη Γιορτή του Πατέρα, η παρακάτω εταιρεία έχει την δική της πρόταση, η οποία μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη!

Ο λόγος για την Fridababy, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το ανδρικό εσώρουχο Fridaballs που στόχο έχει, όπως αναφέρεται και στη διαφήμιση, να προστατεύσει την «οικογενειακή κληρονομιά»!  Τι σημαίνει αυτό; Το εσώρουχο αυτό παρέχει προστασία από τα παιδικά χτυπήματα στα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Η δημιουργός τους, μαμά τριών παιδιών, Chelsea Hirschhorn, εξηγεί, ότι έκρινε πόσο απαραίτητα είναι, όταν παρατήρησε τα πολύ συχνά χτυπήματα που δεχόταν ο άντρας στη συγκεκριμένη περιοχή: «Ειδικά έπειτα από ένα εξαιρετικά επίπονο περιστατικό, αποφάσισα να το ψάξω και ανακάλυψα, ότι το πρόβλημα αυτό αφορά σχεδόν όλους τους νέους μπαμπάδες. Χρειαζόταν, λοιπόν, να βρεθεί άμεσα λύση.»

Έτσι, η ομάδα της FridaBaby έβαλε σκοπό να δημιουργήσει ένα εσώρουχο, το οποίο όχι μόνο θα προσφέρει προστασία, μα και να ανακούφιση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εσώρουχο, το οποίο μοιάζει με τυπικό μποξεράκι, φτιαγμένο από υλικό που «αναπνέει» και που κρατά καλά «στη θέση τους» το περιεχόμενό του, χάρη στο ειδικό προστατευτικό μαξιλαράκι. Δηλαδή, πρόκειται για ένα εσώρουχο που ο μπαμπάς νιώθει καλά όταν το φοράει και που όταν δέχεται κάποιο χτύπημα στην περιοχή δεν νιώθει τόσο έντονο πόνο, γιατί το μαξιλάρι λειτουργεί απορροφητικά.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι τα εσώρουχα αυτά έχουν… ξεπουλήσει, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν, παρά τα 28 δολάρια ανά τεμάχιο που κοστίζει το κάθε ένα. Φανταστείτε πόσο μεγάλη ανάγκη τα είχαν οι μπαμπάδες!