Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Κυκλοφόρησαν εσώρουχα που προστατεύουν τα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Κυκλοφόρησαν εσώρουχα που προστατεύουν τα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Κυκλοφόρησαν εσώρουχα που προστατεύουν τα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Αν ακόμα ψάχνετε το ιδανικό δώρα για να χαρίσετε στον σύζυγό σας για τη Γιορτή του Πατέρα, η παρακάτω εταιρεία έχει την δική της πρόταση, η οποία μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη!

Ο λόγος για την Fridababy, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το ανδρικό εσώρουχο Fridaballs που στόχο έχει, όπως αναφέρεται και στη διαφήμιση, να προστατεύσει την «οικογενειακή κληρονομιά»!  Τι σημαίνει αυτό; Το εσώρουχο αυτό παρέχει προστασία από τα παιδικά χτυπήματα στα γεννητικά όργανα του μπαμπά!

Η δημιουργός τους, μαμά τριών παιδιών, Chelsea Hirschhorn, εξηγεί, ότι έκρινε πόσο απαραίτητα είναι, όταν παρατήρησε τα πολύ συχνά χτυπήματα που δεχόταν ο άντρας στη συγκεκριμένη περιοχή: «Ειδικά έπειτα από ένα εξαιρετικά επίπονο περιστατικό, αποφάσισα να το ψάξω και ανακάλυψα, ότι το πρόβλημα αυτό αφορά σχεδόν όλους τους νέους μπαμπάδες. Χρειαζόταν, λοιπόν, να βρεθεί άμεσα λύση.»

Έτσι, η ομάδα της FridaBaby έβαλε σκοπό να δημιουργήσει ένα εσώρουχο, το οποίο όχι μόνο θα προσφέρει προστασία, μα και να ανακούφιση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εσώρουχο, το οποίο μοιάζει με τυπικό μποξεράκι, φτιαγμένο από υλικό που «αναπνέει» και που κρατά καλά «στη θέση τους» το περιεχόμενό του, χάρη στο ειδικό προστατευτικό μαξιλαράκι. Δηλαδή, πρόκειται για ένα εσώρουχο που ο μπαμπάς νιώθει καλά όταν το φοράει και που όταν δέχεται κάποιο χτύπημα στην περιοχή δεν νιώθει τόσο έντονο πόνο, γιατί το μαξιλάρι λειτουργεί απορροφητικά.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι τα εσώρουχα αυτά έχουν… ξεπουλήσει, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν, παρά τα 28 δολάρια ανά τεμάχιο που κοστίζει το κάθε ένα. Φανταστείτε πόσο μεγάλη ανάγκη τα είχαν οι μπαμπάδες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter