Αρχική InfoMommy Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές: Μεγάλη κινητοποίηση στη μνήμη της Έλενας

Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές: Μεγάλη κινητοποίηση στη μνήμη της Έλενας

Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές: Μεγάλη κινητοποίηση στη μνήμη της Έλενας

Δεν γίνεται να είσαι γονιός και να μην σε έχει συνταράξει ο θάνατος της 29χρονης Έλενας Φραντζή, ο οποίος έλαβε χώρα την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Δεν γίνεται να είσαι γονιός και να μην εξοργίζεσαι με τις αστείες ποινές που υπάρχουν και εφαρμόζονται από τα κυπριακά δικαστήρια σε παιδόφιλους και παιδεραστές που αποδεδειγμένα έχουν καταστρέψει παιδικές ζωές. Δεν γίνεται να μην τρέμεις, ότι το παιδί σου θα είναι το επόμενο θύμα. Και δεν γίνεται να μην συμφωνείς, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα. Και ότι οι πρώτοι που πρέπει να επιβάλλουμε την αλλαγή αυτή, είμαστε εμείς, οι γονείς.

Εδώ και μερικά χρόνια, η ηλεκτρονική κοινότητα «Κύπριοι ενάντια στους παιδεραστές» ενημερώνει και κινητοποιεί το κυπριακό κοινό για περιστατικά παιδεραστίας που λαμβάνουν χώρα σε Κύπρο και Ελλάδα. Ο τραγικός θάνατος της Έλενας, όμως, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για να γίνει μια πραγματικά μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την κοινωνία και το κράτος.

Έτσι, οι διαχειριστές της εν λόγω σελίδας, ανάφεραν στην δημοσίευσή τους, ότι ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας που συνέβη ποτέ στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή τους ανάρτηση αναφέρουν:

«Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να έχετε λίγη ακόμη υπομονή γιατί ετοιμάζουμε κάτι οργανωμένο, δυνατό και σωστό.

Παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και κάποιοι μας δηλώνουν πως αργούμε και μας προσβάλλουν κιόλας ότι είμαστε μόνο λόγια.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ καθόλου μόνο λόγια, έχουμε βοηθήσει ήδη πάρα πολύ ανώνυμα στα χρόνια λειτουργίας της σελίδας μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας προσβάλλει.

Είμαστε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ οργανισμός με στόχο μία "καθαρή" από παιδεραστές Κύπρο.

Σας παρακαλώ στηρίξτε μας, εδώ και μέρες είμαστε σε συνεχώς επικοινωνία με επίσης αφιλοκερδές οργανισμούς που θα στηρίξουν το έργο μας, αστυνομίες, τροχαία, σπόνσορες για προσφορά σε όλα όσα θα χρειαστούμε, δικηγόρους για να ετοιμαστούν τα κατάλληλα έγγραφα με προτάσεις για σωστούς νόμους επιτέλους σε αυτήν τη χώρα.

Η πρώτη οργανωμένη πορεία θέλουμε να έχει ήδη χιλιάδες κόσμο.

Αν κάνουμε κάτι βεβιασμένο δεν θα ακουστεί η φωνή μας και συνεπώς δεν θα ψηφιστούν οι σωστοί νόμοι από τη βουλή και όπως θα είναι αναμενόμενο θα συνεχίσει να "λερώνεται" κι άλλο η χώρα μας και τα παιδιά αυτού του τόπου που είναι το μέλλον μας.

Στόχος μας να μην υπάρχει κανείς παιδεραστής και κακοποιός έξω από τα κάγκελα ΠΟΤΕ !

Στόχος μας να πληρώνουν οι ένοχοι ΠΑΝΤΑ !

Στόχος μας ένας λαός ΚΑΘΑΡΟΣ !

Η Κύπρος είναι ένα βασανισμένο νησί και οι αρμόδιοι οφείλουν να σταματήσουν να της διαμελίζουν την "καρδιά" !

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη, είστε η δύναμή μας σε αυτό το δύσκολο έργο μας.

Παρακαλώ κοινοποιήστε να ενημερωθούν κι άλλοι. Ευχαριστούμε.»

Είμαστε εν αναμονή, λοιπόν, περαιτέρω πληροφοριών προκειμένου να στηρίξουμε όλοι έμπρακτα τον αγώνα ενάντια στην παιδεραστεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter