Αρχική InfoMommy Νέα Κύπρος: Έκτακτη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Κύπρος: Έκτακτη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Κύπρος: Έκτακτη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Προειδοποιητική ανακοίνωση για πολύ ισχυρούς μέχρι σφοδρούς και αργότερα παροδικά σφοδρούς ανέμους στα παράλια της Κύπρου εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας τη Δευτέρα (7/1) με ισχύ από την 8η Ιανουαρίου και ώρα 08.00 (τοπική) μέχρι και την 8η Ιανουαρίου και ώρα 18.00 (τοπική).

Εν τω μεταξύ, βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει σήµερα την περιοχή, ενώ η ψυχρή αέρια µάζα, που το συνοδεύει, θα επηρεάζει την περιοχή και αύριο.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Κλεάνθη Νικολαίδη, ήδη, σε περιοχές των δυτικών ορεινών άρχισε να καταγράφεται ισχυρός άνεμος.

Συγκεκριμένα στα βορειοδυτικά, στην περιοχή Πήγανα στον Ακάμα καταγράφεται νοτιοδυτικός άνεμος 7 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου αναφέρεται σε «πολύ ισχυρούς μέχρι σφοδρούς και αργότερα παροδικά σφοδρούς νοτιοδυτικούς ως δυτικούς ανέμους έντασης 6 με 7 μποφόρ, αργότερα παροδικά 7 μποφόρ και θα επηρεαστούν τα παράλια».

Προσθέτει ότι «η κατάσταση της θάλασσας θα είναι κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης και αργότερα μέχρι τρικυμιώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί και αργότερα παροδικά σφοδροί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί άνεμοι έντασης 6 με 7 μποφόρ, αργότερα παροδικά 7 μποφόρ, θα επηρεάσουν τα παράλια. Η κατάσταση της θάλασσας θα είναι κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης, στα νοτιά και ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης και αργότερα μέχρι τρικυμιώδης, στα ∆δυτικά και βορειά παράλια».

πηγή: sigmalive.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter